Bedrijf Louis Duthoit

2x passie

Elk op onze eigen manier zorgen we ervoor dat onze passie voor het schilderen doorstraalt naar ieder project. Een passie die we graag delen.

Louis Duthoit

Als stielman en zaakvoeder sta ik het liefst op de werf. Goed schilderwerk en een minimale overlast tijdens de schilderwerken vind ik belangrijk. Daarom voer de ik de schilderwerken mee uit. Op die manier kan ik ook kort op de bal spelen. Want ik ben steeds ter plaatse. Mijn passie voor het schildersvak kreeg ik van kindsbeen mee. Mijn vader is eveneens schilder.

Naast schilderwerken heb ik ook passie voor decoratieve technieken, omdat ze je interieur net dat tikkeltje meer geven. Want een resultaat waarmee jij tevreden bent, daar doe ik het voor.

Sofie Lafaut

Net als Louis heb ik een passie voor schilderwerk, ik ben naast marketeer ook schilder van opleiding. Het is die gezamenlijke passie voor het schildersvak die ons samenbracht.

Klantencontacten, dat is mijn ding. Als dochter uit een ondernemersfamilie vind ik het belangrijk om ons bedrijf op een professionele manier te leiden. Zo ben jij er zeker van dat je project verloopt zoals afgesproken.
Geen verrassingen, daar zorg ik voor. Van mij krijg je een duidelijke en correcte offerte, kleuradvies op maat van jouw wensen, een strakke opvolging van de planning en een correcte facturatie.

Bekijk alvast enkele van onze realisaties, of laat je inspireren.