Kleuradvies & verfverkoop

Uitgebreide kleuren

Niks zo begeesterend als kleur en sfeer. Samen met jou van ons kleuradvies ‘een echte thuis’ maken -waar je je goed in voelt- is ons handelsmerk… Je vindt vast en zeker een kleur voor jouw woning, dankzij de uitgebreide kleurencollecties die we ter beschikking hebben. Uiteraard adviseert Sofie je graag bij jouw kleurkeuze of kleurencombinaties!

We zijn we er steeds als de kippen bij om je met de nieuwste collecties & tools te bedienen en te blijven inspireren. Bekijk onze stijlen om een idee te krijgen waar we in gespecialiseerd zijn. We staan natuurlijk open voor leuke uitdagingen!

Interessante wisselwerking tussen klant én vakman

Kleuradvies krijgen van Sofie als schilder -met passie voor haar vak- biedt jou sowieso extra voordelen. Zo analyseren wij uw ruimte(s) niet alleen als professionele kleurconsulente maar tegelijk ook als vakman & zaakvoerder.

We controleren tegelijk nog een vochtprobleem, weten wat praktisch best haalbaar is, wijzen u nog op mogelijke aandachtspunten, checken voorgaande werken om alles mooi op mekaar mee af stemmen qua planning. Kortom, we begeleiden u van meet af aan excellent in dit proces als technisch, interieur- en commercieel expert.

P.S.: Steekt u ook graag de handen uit de mouwen en wilt u graag helpen met bijvoorbeeld vooraf het behang te verwijderen? Praat er ons over, als onze stomer vrij is lenen we u die graag uit.

Accentbehangen & sierlijsten

Een accentbehang of je ruimte afwerken met een sierlijst? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Ons uitgebreid aanbod zal je toelaten om een behang of sierlijst  naar jouw smaak te selecteren. En je bent zeker van dat het goed tot zijn recht zal komen. Op zoek naar ideetjes? Bekijk de inspiratiepagina en blog.

Verfverkoop

Wil je zelf jouw woning schilderen? Sofie adviseert je graag bij je aankoop van verf. Je kan bij haar  terecht voor verf met professioneel advies. Ons enthousiasme en tips krijgt u er gratis bovenop.

Met onze eigen MY-MX kleurmengmachine (dezelfde machine die u kent van in Colora) kleuren we bijna al onze verven hier in ons atelier aan. Zo winnen we kostbare tijd voor ons beiden en kunnen we kort op de bal spelen.

Geef een seintje vooraf en Sofie zorgt dat alle producten die je nodig hebt klaarstaan, zo verlies je geen tijd !