Missie & visie

Een team om op te bouwen, met toewijding op alle vlakken. Duidelijke communicatie zodat je altijd op de hoogte bent en geen ongewenste verrassingen tegenkomt!

Een passie voor het schildersvak

Onze passie voor schilderwerk bracht ons samen. Letterlijk. Als jonge zelfstandige ondernemers zijn we heel gedreven. Samen vormen we met onze unieke tandem-aanpak technisch - commercieel 'een ijzersterk duo' dat alles in het werk stelt om jouw schilderproject tot een goed einde te brengen.

Samen het bedrijf uitbouwen

Om ons bedrijf goed te kunnen leiden splitsten we de taken op. Louis voert de schilderwerken -ongestoord- uit, terwijl Sofie zich focust met het leiden van de zaak commercieel en administratief, ondersteunt waar nodig en de klantencontacten beheert. 1 centraal aanspreekpunt om uw project in goede banen te leiden. Om werkpieken weg te werken helpt Sofie zelf nog eens mee op de werf of bij verf-effecten. Ze mist soms wel de praktijkvloer maar weet als ondernemer dat projectbegeleiding & service met uitvoering hand in hand gaan. Zonder 'bureau-werk' immers moet je niet eens gaan schilderen... en vice versa. Op die manier garanderen we je top-rendement op de werkvloer en een vlot verloop van je interieurproject.

Geen verrassingen dankzij persoonlijk contact

We vinden het belangrijk dat jouw project snel en professioneel wordt uitgevoerd. Daarom is een persoonlijk contact belangrijk. Al vanaf de offerte komen we -meestal samen- jouw project bekijken. Zo kunnen we kennismaken en luisteren naar jouw verwachtingen en wensen. Daarna krijg je een correcte offerte en bij uw akkoord hoor je van ons concreet wanneer de werken starten en afgerond zijn. Geen verrassingen dus.