Bedrijf Schilderwerken Louis Duthoit-Lafaut

Onze partners

Hoofdpartner

BOSS paints is een Belgische verffabrikant. Al meer dan zestig jaar draagt BOSS paints kwaliteit hoog in het vaandel. De ervaring en knowhow van generatie na generatie staat borg voor kwalitatief superieure verven die aan de strengste technische en esthetische eisen voldoen. We kopen er onze paint & non paint en worden elke werkdag beleverd.

Hun ondersteunende diensten zijn toonaangevend in de markt

Een schilder die met BOSS paints samenwerkt hecht veel belang aan het leveren van fraai schilderwerk en een onberispelijke afwerking. Maar ook de rol als ondernemer is een belangrijke succesfactor. In beide aspecten van de job moet geïnvesteerd worden en daarvoor is BOSS paints de ideale partner. Zo kunnen we als deskundig vakman en als ervaren ondernemer ook steeds beroep doen op hun ondersteunende diensten als: o.a. met Technisch Advies, Kleurcollecties, Stalotheek, Marketingondersteuning, Opleidingen, en nog zoveel meer… van ondernemerscoaching over verkoop naar spuitopleiding van hun DAS-team.

Trendsetter in kleur- en behangcollecties

We volgen ook steevast hun kleur- en behangcollecties en decoratieve technieken. Als trendsetter analyseert BOSS paints frequent toonaangevende evoluties binnen de maatschappij. Trends op het niveau van interieur, de consument, het klimaat, de economie, … worden op de voet gevolgd. Een belangrijke vaststelling daarbij is dat de manier waarop mensen leven, eten en wonen -hun persoonlijkheid dus- steeds belangrijker wordt dan het product op zich.

Met onze eigen MY-MX kleurmengmachine en machinale schudder in ons atelier kunnen we al hun kleurcollecties maken. Zo kunnen we niet alleen uw verven ‘à la carte’ hier aankleuren maar ook kostenbesparend werken voor u én wij. Een interessante ‘win-win’-situatie voor allebei: we verliezen geen kostelijke tijd onderweg en beperken het teveel aan verf tot een minimum. Goed voor uw portemonnee, de klantenrelatie én het milieu.

 

Nevenpartners

Sijs, Colora, Ressource, Harlequin, Arte,...