Terug

één en al passie

Louis & Sofie @ your service

zaterdag 13 februari 2016 - 09:51

Beiden 10 jaar fulltime in het vak

In de lente van 2006 gooiden we allebei het roer om, om onze eerste stapjes te zetten in de schilderswereld. Louis, opgegroeid als schilderszoon, ging na zijn humaniora mee werken in de schilderzaak van zijn ouders. Zonder dat we elkaar kenden gaf Sofie ook toen haar vaste job op als orderbegeleider bij Drukkerij Lannoo (na behaalde bachelors Marketing en Grafische & digitale Media) om zich om te scholen tot huisschilder, dromend van een eigen schilderzaak vanaf dag één. Oorspronkelijk bedoeld om met haar broer Lorenz een eigen schilderzaak op te starten maar het lot en de liefde beslisten er anders over.

 

 

10 jaar ervaring

 

If life brings you lemons, make lemonade...

Na een intensieve omscholing bij diverse opleidingscentra kruisten onze wegen elkaar een kleine twee jaar. Na mijn specialisatie decoratieve technieken bij Boss Paints en praktijkstage mocht ik bij Schilderwerken Luc Duthoit aan het werk, waar we verder de kneepjes van het vak leerden. De passie voor ons vak bracht ons samen, letterlijk op de werkvloer, al schilderend. Het duurde ook niet lang of we beslisten samen verder door het leven te gaan. In de zomer van 2009 zijn we getrouwd. Vandaag bijna 7 jaar later hebben we 2 schatten van kinderen en gaan we straks met onze schilderzaak ons vijfde werkjaar in,…

We kunnen al terugblikken op een aardig parcours fraaie projecten en trouwe klantrelaties. Niks leukers dan vaste klanten jaar na jaar te mogen bedienen. We danken onze klanten, vrienden en familie voor uw vertrouwen in onze diensten. Zonder jullie, stonden we niet waar we vandaag nu staan.

 

 

 

Gloednieuwe website om ú te blijven inspireren!

Reden genoeg dus om ons 10 jaar ervaring extra in de bloemetjes -of in de verf- te zetten met onze gloednieuwe website om u te blijven inspireren. Voorbije winter hebben we hier volop werk van gemaakt: een leuk concept en 'look & feel' bedacht waarbij onze passie in sfeer, beleving, trends en tips centraal staan. Bovendien kunnen we eender wanneer onze site in een volledig nieuw kleurjasje steken, in de kleurtrends van het moment. Samen met onze blog willen we jullie ook zo verder op de hoogte houden van onze ervaringen en laatste nieuwtjes in de schilderwereld. We wensen u veel plezier op uw ontdekkingssreis hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Omdat een schilderzaak runnen zovéél meer inhoudt dan een nieuw likje verf op uw muren aanbrengen. We gebruiken dagelijks een mix van al onze vooropleidingen en ervaringen tegelijk. Elke klant is anders en elk project uniek, dit maakt ons vak ook zo boeiend. We kiezen er bewust voor om klein te blijven om u het beste rendement op de werf mét de beste service te blijven bieden. Bij grotere projecten slaan we soms de handen in elkaar maar doen dit enkel met vaste partners die we door en door kennen en onze zelfde waarden mee in het vaandel voeren. We leven immers tussen en met schilders, letterlijk en figuurlijk, en dit is ook goed om de vinger aan de pols te houden.

 

Benieuwd naar meer STORIES & MAGIC?

Contacteer ons voor een afspraak of kom regelmatig eens kijken op onze blog hier. Laat gerust een seintje na hoe u dit bevalt of laat ons weten welke topics u het meeste boeien (kleurtips, nieuwe kleurcollecties,...).
Al uw tips zijn welkom voor een startend blogger.

Feel free to share this with your friends or like us on Facebook: Schilderwerken Louis Duthoit-Lafaut.

Dank en tot ziens!

 

P.S.: Een dikke pluim voor reclamestudio TOECH om dit leuke format mee uit te werken. Een website bouwen die uw identiteit moet mee uitstralen is een heus denkproces want het plaatje moet kloppen.
We hebben er samen ons hart & ziel in gestoken en zijn wat fier op het eindresultaat. Na 10 jaar in het vak is dit onze kers op de taart én ons visitekaartje tegelijk. Dit zijn wij, met onze eigen signature!